A párkapcsolatok igazi útmutatója, mely segít jobbá tenni a kommunikációt a partnerek között, és amely számos romantikus és meghitt pillanatot eredményez, ha megfogadják.

boldog-par
Fotó: Flickr.com

A legszebb módja a szereteted kifejezésének az, ha mindig a párod mellett állsz. Légy az a személy, akire jóban és rosszban, a boldog percekben és a legbánatosabb pillanatokban egyaránt számíthat.

Állítsd össze a kedvenc ételeinek listáját, és amikor a legkevésbé számít rá, lepd meg azzal a fogással, melyet minden közül a legjobban szeret.

Biztosítsd őt afelől, hogy sosem hagyod el. Ezt szóban is mondd el, de annál fontosabb, ha számára tettekkel támasztod alá.

Csak akkor fedezheted fel a társad igazi személyiségét, ha támogatod mindenben, amit elérni szeretne. Biztasd és bátorítsd őt a terveiben.

Dúdolj szép dolgokat a fülébe, írj neki szerelmes üzeneteket mikor épp dolgozik, hagyj szerelmes levélkéket számára otthon az asztalon. Hálás lesz érte.

Engedd magad szárnyalni a romantika szárnyán, mégy egy fárasztó nap után is. Meglásd, vele könnyebb átvészelni a legrosszabbul sikerült műszakot is.

Ésszel ítéld meg a problémákat, melyekkel találkoztok, és sose engedd, hogy a romantika kihaljon a kapcsolatotokból.

Fogadd meg a szerelmednek, hogy sosem fogod megengedni az apró gondoknak, hogy tönkretegyék a boldogságotokat.

Gyógyíts ki őt a pesszimizmusából, negatív hozzáállásából, szomorúságából, szorongásából.

Hegyeken és völgyeken csakis úgy vághattok át, ha kitartóak és elszántak vagytok egymás iránt. Az élet hullámvasútját együtt végigszáguldani csak úgy lehet, ha egymás kezét fogjátok.

Időt szánni egymásra egyik kulcsfontosságú eleme a párkapcsolatoknak. Mélyítsétek el a viszonyotokat azzal, hogy minőségi perceket töltötök el egymás társaságában.

Jusson mindig eszedbe, hogy miért szerettél bele. A megismerkedésetek története, a közös élmények, és a varázsa, mellyel végül elnyerte a szíved, mindig jó móka lesz, ha felidézitek őket.

Képzeld el, hogy a személy, aki melletted van, a legjobb ezen a világon, akit valaha társadul fogadhatnál. Ez a hozzáállás csodákat művel az érzelmi életeddel!

boldog-par2
Fotó: Flickr.com

Lepd meg a partered, pillanattól és helyzettől függetlenül. Ne tartogasd a különleges alkalmakra ezt a lehetőséget! A szenvedély lángja ne aludjon ki közöttetek.

Messze juthattok az életben, ha türelmesek vagytok egymással. A türelem segít megérteni a másikat, és azt is feltárja előttetek, mi a kulcsa a másik boldogságának.

Ne tedd ki a társad kellemetlen helyzeteknek. Még akkor is, ha kényes a szituáció, védelmezd őt, és mentsd ki a kereszttűz alól.

Optimizmusotok segíteni fog benneteket abban, hogy áthidaljátok a nehéz pillanatokat. Sose hagyjatok fel a pozitív hozzáállással, ez ugyanis megerősíti a kapcsolatotokat.

Összeegyeztetni a Yint és a Yangot igazi kihívás, de nem lehetetlen. A tökéletes párkapcsolat ugyanis tökéletes harmónián alapszik.

Pluszkilók miatt ne aggódj. Azért szeret téged, aki vagy, és nem azért, ahogy kinézel. Fontos viszont, hogy törődj magaddal.

Részleges igazságnak egy kapcsolatban semmi keresnivalója. Légy mindig őszinte a szerelmedhez, még akkor is, ha esetenként ez az igazság fájdalmat okoz.

Sose ítélkezz a szerelmed felett. Ha megteszed azt jelenti, nem szereted igazán.

Tápláld az álmait, segíts neki azokat valóra váltani. Ha ketten ugyanazt a dolgot akarjátok, megtanultok ugyanabba az irányba gondolkodni és cselekedni.

Úgy szól a mondás, a szerelem érzés, nem döntés. Ha el tudnánk dönteni, kit szeressünk, az életünk sokkal egyszerűbb lenne, de annál sivárabb.

Űzd ki a bizonytalanságot a közös életetekből. Az igazi kapcsolat a kölcsönös bizalmon alapszik.

Világhálót nemcsak haszontalan dolgokra lehet használni: dobd fel a napját azzal, hogy vidám és kedvderítő emaileket küldesz a postafiókjára. Így is kifejezheted iránta érzett szerelmedet.

Zúgolódva, morrogva és zsémbelve nem lehet boldog életet élni. Kikészítitek vele egymást. Ordítozás és duzzogás helyett tanuljátok meg tisztázni az ügyeiteket nyugodt hangnemben.

forrás: twice.hu