A Cosmopolitan magazin négy tusolási típust választott külön, amiből kideríthető, milyen szerető a férfi.

Man-singing-in-shower-1024x682

1. Wash-and-Go típus – a gyorsan tusoló férfiak a leggyakorlatiasabb és legmegbízhatóbb – számukra a tusolásalapigény, amelyet a nap legelső órájában elvégeznek.
“Ez a típusú férfi minden bizonnyal melletted lesz akkor, ha szükséged lesz rá, egy nehéz nap után.” – nyilatkozta BelisaVranich pszichológus.
Hátránya: nem igazán találékony. Számára a romantikus találkozás egy vacsora és filmben merül ki. Ezért ha több kalandot szeretnél kapcsolatodban neked kell kitalálni ezeket.

2. Párszor mosakszik hetente
Ez a férfi kissé éretlen. “Azt csinál amit akar, akkor amikor akarja.” – magyarázza Daniel Goldfarb.
Ha egy olyan pasival randizol, aki többet van a kocsmákban, partikon, mint a tus alatt, itt az ideje, hogy emlékeztesd magadat mi számodra a fontos. Máskézből, nyugodt természetének köszönhetően ha megkéred valamire, biztosan teljesíti azt, legfőképpen az ágyban.

3. Maraton tusolókat végez
Nincs abban semmi különös ha egy férfi órákat tölt tusolással, legfőképpen ha stresszes. De ha több időn át órákat tölt a tus alatt, ott már baj van: narcizmustól szenved.
Randin szereti ha kihangsúlyozod milyen jól néz ki, és az ágyban is dicsérned kell a teljesítményét.

4. Többszőr tusol naponta
Az a férfi aki naponta többször tusol nem csak ápolt, de majdnem neurotikus.
Ez a férfi nem spontán, ezért kerüli a meglepetés partik vagy titkos kirándulások szervezését. Szerencsédre ez a perfekcionizmus csak javadra válik az ágyban. Számára mindennél fontosabbak az apró részletek és mindent megtesz, hogy kielégítsen.