Az Észak-Karolina államban élő 26 éves, négygyerekes édesanyát azért bocsátották el munkahelyéről, mert túl gyakran kért szabadságot, hogy gyerekeivel is tudjon foglalkozni. Azonban Marie Holmes egyike lett azon szerencsés nyerteseknek, aki hazavihette a Powerball 546 millió dolláros főnyereménynek negyedét.

lotto

Marie a televízióban követte a sorsolást, elmondása szerint, mikor észrevette, hogy egyeznek a kihúzott számok az ő sorsjegyével, azt hitte szívrohamot kap. Örömében kiabált, fel-alá rohangált, és gyorsan a gyerekeihez szaladt, hogy elmondja nekik azt, hogy milliomosok lettek.

Marie-t a nyeremény előtt számtalan balszerencse érte, hetekkel ezelőtt mindkét állásából kirúgták, mert túl sok szabadságot kért, annak ellenére, hogy szólt munkáltatójának, hogy az egyik kisfia Little-kórban szenved, ezért gondoskodnia kell róla.

A nő elmondása szerint az első dolga, hogy az összeg egy részét jótékony célra fordítsa, ezután majd jöhet a költözés, házvásárlás, és egy autót is szeretne venni, hogy végre kényelmesen tudjanak közlekedni. Taníttatni szeretné a gyerekeit, mindegyiknek bankszámlát nyit, hogy majd felnőttkorukban is legyen amihez nyúljanak.

Marie szerint a szerencséjét elhunyt nagymamájának köszönheti, aki odafentről vigyáz rájuk. A nagyinak a lány sokat köszönhet, hiszen testvéreivel együtt ő nevelte fel őket.

forrás