A bulgáriai tisztánlátó, Baba Vanga már nem él,  1996-ban, 85 éves korában meghalt. Ennek ellenére mégis megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrorista merényleteket, a kereskedelmi központok tornyai elleni támadást, a 2004-es pusztító szökőárat, és Barack Obama elnökké választását. Annak ellenére, hogy vak volt, mégis olyan dolgokat látott meg, amit mi, “látók” sosem leszünk képesek.

baba-vanga-prorocica-treci-svetski-rat-1328585176-58687

Még halála előtt, közel 20 éve, Baba Vanga ijesztő jövőt jósolt Európának. Az asszony egy “nagy muszlim” háborút látott, amely 2010-ben fog elkezdődni. Ez a jóslat beigazolódott, hiszen ekkor indult be egy, az egész Közép-Keletet és Észak-Afrikát átfogó tüntetéssorozat, demonstráció, ami Arab Tavaszként vált ismerté.

Baba Vanga szerint ennek a háborúnak a vége fog szörnyű következményekkel járni, mégpedig 2043-ra az arabok átveszik az uralmat a keresztény Európában, és ebben az évben fog megalakulni Rómában a kalifátus, azaz egy feudális rendszer, amely a legtöbb muszlim ország államformája.

A baljós jóslatok itt még nem érnek véget. Baba Vanga arra figyelmeztetett akkor, hogy 2016 után Európa léte nagy veszélybe kerül. A konspirációs elméletek gyártói szerint a következő években az Iszlám Állam fog komoly veszélyforrást jelenteni az öreg kontinesre nézve.

Baba Vanga jóslatai eddig 85 százalékos arányban beigazolódtak, ezért egyre többen tartanak a muszlim államok térnyerésétől, ami a profécia szerint jövő esztendőben kezdődik majd el csak igazán.

Bab Vanga eddig beigazolódott jóslatai:

  • Globális felmelegedés és a 2004-es tzunami: 1950-ben Baba Vanga azt mondta, hogy “a hideg területek meleggé válnak és a vulkánok felébrednek”. Ugyanakkor, egy hatalmas árról beszét, amely városokat és embereket fog elsodorni, minden a víz martalékává fog válni. Az emberek ezt a 2004-es tzumanival hozták kapcsolatba.
  • 1989-ben Baba Vanga arra figyelmeztette az amerikaiakat, hogy két acélmadár fogja megtámadni őket. Egyesek szerint a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra gondolt.
  • Barack Obama elnökké választása: Azt mondják, hogy az idős nő még Barack Obama megválasztását is megjósolta, mégpedig, hogy az Egyesült Államok 44-dik államelnöke afro-amerikai lesz. A tisztánlátó azt is elmondta, hogy Ő lesz az utolsó elnöke az államoknak.

forrás