A méznek hihetetlen sokoldalú egészségvédő hatása van, megakadályozhatjuk a rákos sejtek elszaporodását, a szívbetegségek és fekélyek kialakulását, óv a baktériumokkal, vírusokkal szemben.

mez (1)

Készítsük egészségvédő mézes vizet

Egy edénybe langyosítsunk fel némi vizet, majd kitöltve egy bögrébe, adjunk hozzá egy kanál mézet, de a kanál legyen fából, ne fémből. Egy olyan gyógykombinációt kapunk, amely nagyban hasonlít a vérplazmához. Ez a gyógykeverék rengeteg jótékony hatóanyagot tartalmaz, és ami ugyancsak pozitívum, hogy képes nagyon gyorsan felszívódni.

A mézes víz nagyszerűen szabályozza, optimalizálja az emésztést, beindítja a bélműködést, így elsősorban azoknak ajánlott, akiknek lusta a gyomruk, nehezen emésztik meg a táplálékot. Ugyanakkor csodát tesz az immunrendszerrel, erősíti, serkenti azt. Véd a hörghuruttal szemben, de segít eltávolítani a tüdőben felgyűlt váladékot is.

Ha naponta rendszeresen fogyasztjuk, megszabadulhatunk a parazitáktól, a bélférgektől, segít visszaállítani az egészséges bélflórát, a kisebb belső vérzéseket, fekélyeket is megszünteti, de a méreganyagoktól is segít megszabadulni, így remek természetes orvosság a vesék számára is.

Naponta kétszer érdemes inni mézes vizet, még reggel, mielőtt bármit is ettünk, vagy ittunk volna, és este. A jobb hatás érdekében érdemes kortyonként elfogyasztani a finom csodakeveréket. Nem mellékes az sem, hogy az egészséges nedű a bőrre is jó hatással van, puhává, selymessé, fényessé varázsolja azt. Nemhiába, a méz a világon az egyik legősibb szépségápolási cikk.

forrás