A narancsbőrt gyakran nevezik “a nők átkának”, mivel sokan szenvednek a bosszantó gödröcskéktől és zsírlerakódástól a csípő, fenék és a comb környékén. Sajnos rengeteg nő százezreket dob ki az ablakon a teljesen hatástalan kezelésekért és haszontalan termékekért. Ennek oka, hogy a legtöbb ember nem is igazán tudja, mit jelent a “narancsbőr”, és mi okozza ezeket a furcsa mélyedéseket a test alsó bajos zónáin.

Narancsbőr

Tehát, ha nem tudod, mi is az a narancsbőr, hogyan kezelheted?

Tény, hogy nincs igazi különbség a narancsbőr zsír, és az átlagos zsír között. Egyik narancsbőr ellni krém és szivacs se oldja meg a problémát és egyéb hatásvadász eszközök is csak lehúznak pénzügyileg. A narancsbőrt valójában az izomsorvadás okozza, az az állapot, amikor az izomréteg elgyengül és meglazul, elválik a bőrtől, így a nem túl vonzó zsírlerakódást láthatóvá téve. Tehát az első dolog, amit tudnod kell, hogy a narancsbőr kezelésének semmi köze a bőrhöz, sokkal inkább a bőr alatti izmokhoz. Tudniillik, cellulitisz eltávolításának szintén semmi köze a fogyáshoz. Még a legvékonyabb lányok is szenvednek narancsbőrtől.
A jó hír az, hogy az izomsorvadás visszafordítható, és száműzhetőek az idegesítő gödröcskék is örökre. Súlytól, és kortól függetlenül megteheted, természetes módon, drága gyógyszerek vagy krémek használata nélkül.

Íme 5 top tipp, hogy szabadulhatsz meg a narancsbőrtől örökre:

1. A cellulitisz elleni krémek és táplálék-kiegészítők nem fogják megszüntetni a problémát:

Ne használd őket! Ez ilyen egyszerű. Több tucat narancsbőr csökkentő krém van a piacon, de nem segítenek semmit. A narancsbőr által okozott gödröcskék, felületi eredményei a bőralatti gondoknak, tehát a krémek nem tehetnek ez ellen semmit.

2. Gyógykezelések sem működnek:

Számos FDA felmérés azt mutatja, hogy rengeteg gyógy-wellness kezelés sebesítette, és károsította meg maradandóan a nőket. A tekercselőktől kezdve az alakformáló cellulit kezelésekig, mind hatástalan, ennek ellenére elég drágák.

3. A cellulitisz nem genetikai, meg lehet szabadulni tőle:

Ne vedd tudomásul, ha eddig az ellenkezőjét mondták neked. Ez nem genetikai probléma, és nem kell örökre bajlódj vele. Ha ebben a hitben élsz, akkor ez szintén megakadályoz abban, hogy a szükséges lépéseket megtedd ellene.

4. Kortól függetlenül megszabadulhatsz tőle:

Mivel a narancsbőr egy izomprobléma, bármikor erősíthetsz izmaidon. Mindössze annyit kell tenned, hogy néhány egyszerű mozgásformát követsz, ami megcélozza a jellemzően narancsbőrös területeket. Otthon is elvégezheted őket – ezek nem megerőltetőek és elvégezhető minden nő által.

5. Az egyetlen módja a narancsbőrtől való megszabadulásnak örökre, az alsótestre célzott mozgások:

Egyedülállóak, és közvetlenül a narancsbőr által elcsúfított felületeket célozza meg. Ezek elsősorban emelő, formáló és izomréteg alakító mozgásformák, melyek a bőr felé nyomják gödrök megjelenését. Sajnos, ezek nem olyan mozgások, amiket a legközelebbi edzőteremben megtanulhatsz. A narancsbőr természetes eltávolításához nem használunk súlyokat vagy gépeket. Ezek a gyakorlatok kifejezetten a narancsbőrre vannak kitalálva. Nézd meg az alábbi videót!

Itt egy 10 perces cellulitisz eltávolító gyakorlat, hogy gyorsan és természetesen megszabadulj tőle!

fordította és szerkesztette: ismerteto.com