Hallottál már a zeolitről? Ez az anyag vulkanikus kő és hamu keveréke, amely évmilliók során a lúgos talajvízzel összevegyülve született meg. Ez az ásványi anyag tökéletes molekuláris kombináció, amelyet szinte minden területen felhasználhatunk. Így a szépségápolás során is remek segítség.

vulkani-por

A zeolit por, vagy kő azért remek, mert minden szennyeződést képes magához vonzani, így szinte tökéletesen tisztít, emellett tele van pozitív töltetű ásványi anyaggal, mint a káliummal, kalciummal, nátriummal, magnéziummal és vassal. Minden hasznos nyomelemet beenged a szervezetbe, de ami nem oda való, azt magához szippantja, és kitessékeli a testünkből, hogy később ne okozzon semmiféle gondot, betegséget.

A szépségápolás során leginkább arcmaszkot érdemes készíteni, amely megszabadít minden külső szennyeződéstől, és belülről is segít a bőrsejtek regenerációjában. Így készítsük el ezt a csodás kencét

Mit kell tenni?

Keverjünk el 2 evőkanál zeolit port annyi vízzel, hogy krém állaga legyen, majd kenjünk be ezzel az arcunkat, nyakunkat, mellkasunkat.

10 perc múlva öblítsük le vízzel magunkról a pakolást.

Ezt kéthetente kell megejteni, majd miután hozzá szokott a bőrünk, akkor hetente egyszer kell a maszkot feltenni. Ha bármilyen irritáció keletkezik a bőrön, addig ne alkalmazzuk a módszert, míg el nem múlik a kipirosodás, kiszáradás, viszkető érzés.

forrás