A tehetség nem azokon a ruhákon műlik, amiket hordasz, de a pénztárcádtól sem függ. Ha igazán tehetséges vagy, előbb utóbb valaki felfedezi a benned rejlő kincset. Ez történt az alábbi énekessel is, aki tehetségének köszönhetően bejutott a legnagyobb mexikói tehetségkutatóba, a Mexico Tiene Talento 2014-be, ahol egy rock’n’roll dalt adott elő.

Pablo-Ximena-SarinanaPablo López Morales 8 éves kora óta hajléktalanként éli mindennapjait Mexico Cityben (Ciudad de México). Megjelenése nem keltett elsőre nagy érdeklődést a zsűri és közönség körében, de amikor belekezdett az „Old Time Rock and Roll” című Bob Seger dalba, egyből felkeltette az emberek érdeklődését hangjával.

Markáns és karakteres hangjának köszönhetően hatalmas sikert ért el a közönség körében, valósággal tomboltak előadása során, a zsűrit pedig könnyekig hatotta a produkció.

“Paul, nincsenek szavaim, teljesen meghatottál, amikor ilyen tehetséget látok szavak nélkül maradok, köszönöm, hogy itt vagy.” – nyilatkozta Ximena Sariñana.

Ajánlott : Pizzát adtak egy hajléktalannak, majd visszakérték tőle. Ami ezután történt, mindenkit ledöbbentett.

A 43 éves Pablo López Moralest mindenki úgy ismeri Mexikóban, mint a mentrós tehetséget, mert a metróban keresi kenyerét minden áldott nap.

Ha neked is tetszett Pablo produkciója oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

forrás