Mihály arkangyal a következőkre bíztat: “Elkérkezett az idő a pozitív változásra! Cselekedjünk!”

angyalkartya-julius

A körülöttünk lévő világ egy sor változáson megy keresztül, úgy is fogalmazhatnánk, hogy bizonyos dolgok újrapozicionálása zajlik éppen. Mihály arkangyal most olyan energiákat juttat el hozzánk, hogy képesek legyünk változtatni életünkön, vagyis ha valami nem működik, próbáljunk ki más valamit. És erre a júliusi hónap igencsak megfelelő.

A változás nem mindig rossz, sőt olykor nagy szükség van rá, mert pozitív folyamatok indulnak be az életünkbe. Júliusban is előjöhetnek a félelmeink, de Mihály arkangyal arra biztat, hogy legyünk bátrak, nézzünk szembe velük, mert eljött az idő, hogy felül kerekedjünk rajtuk. Ugyan ő mondja, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, így nincs mitől tartanunk.

Fontos viszont megőriznünk lelkünk tisztaságát, ne váljunk könyörtelenekké, gondolván azt, hogy csak így érhetünk el sikereket. Az a jó, ha valamit örömmel, szeretetből csinálunk, nem pedig a nagy nyomás terhére. Összpontosítsunk a kreativitásra, tisztítsuk meg a szakrális csakránkat a negatív érzelmektől, töröljünk ki minden gátoló tényezőt, gondolatot, majd figyeljünk oda a táplálkozásunkra, és csakis egészséges ételeket fogyasszunk. Egyszóval: tisztítsuk meg lelkünket, szellemünket, testünket.

Július 1–11. között

A hónap első részében érezni fogjuk a változás első szellőit, amely nélkül nem lennénk képesek a fejlődésre. Vigyázzunk arra, hogy ne ítélkezzünk senki felett, beleértve önmagunkat is. Bocsássunk meg magunknak, legyünk együttérzőek másokkal szemben, menjünk előre, tegyünk álmaink megvalósulásáért. Senki sem sértegethet, ha nem engedjük meg neki. Álljunk biztos lábakon, törekedjünk a minőségre, a szeretetre, a harmóniára. Tápláljuk a belső erőnket.

Július 11–18. között

Ekkor az egyensúlyra kell törekednünk, hogy biztonságban érezhessük magunkat, mert a pozitív energiák csak így találnak meg. Tegyük azt, ami örömet okoz, együk azt, amire vágyunk, főleg, ami egészséges és tápanyagban gazdag. A munka mellett szakítsunk időt a barátainkra, a társaságra, a jókedvre, a humorra, mert ezek felerősítik a pozitív vibrációt, így energikus és kiegyensúlyozottak leszünk.

A hónap utolsó része

Július 18-tól a hónap utolsó napjáig történhetnek szakítások, úgy a párkapcsolati, mint a munkahely terén. De a szeretet mégis átlengi az életünket, kreatívak leszünk, mert csak a pozitív változás lebeg a szemünk előtt. És ettől boldogok leszünk.

forrás