Mikor a júliusi hónap energiáira gondolok, az az építő mester jut eszembe, akinek egy parkolót kell építeni, de mikor nekifognak az ásásnak, egy ősi város romjaira bukkannak. Az egész építkezés leáll, archeológusok szállnak ki a helyszínre, hogy feltárják a történelmi jelentőségű leleteket.

pallo-hid
Ilyen lesz a júliusi hónap is, hiszen olyan érzelmek bukkannak felszínre, amelyek sokáig lelkünk mélyén tartózkodtak, és most a következő hetekben utat törnek maguknak. Ezt hagynunk kell megtörténni, mert ezáltal a lelkünk egy teljes tisztulási folyamaton fog keresztülmenni.

Július első napján a Hold egyik bolygóval sem volt kapcsolatban. Ez nem azt jelenti, hogy semmilyen hatással nem volt az életünkre, sőt ellenkezőleg, ezen a napon a korlátlan lehetőségek álltak rendelkezésünkre, a tiszta kreatív energia arra ösztönzött, hogy valósítsuk meg álmainkat.

Július 4-én Újhold volt, a víz elem energiái érvényesültek, amely az érzelmek vibrációját erősítették fel.

Ebben a hónapban esélyünk nyílik arra, hogy érzelmeinket kifejezhessük és ezáltal megvalósítsuk azokat az álmokat, célokat, amelyek ott rejtőztek a lelkünk mélyén.

forrás