A nemrég végetért ritmikusgimnasztika világbajnokságon mindenik csapat ügyesen szerepelt, hihetetlenül forogtak, pörögtek, művészien tekergett kezükben a szalag. Azonban egy csapat magasan kiemelkedett a többiek közül. Az olasz színekben versenyző lányok megmutatták a világnak, hogyan lehet aranyérmet szerezni a stuttgardi bajnokságon.

olasz-csapat-stuttgard

Sikerüket, a tökéletes felkészülésnek, a kitartó edzéseknek, és edzőjüknek Marta Pagnininek köszönhetik. A csapat egyik kiemelkedő tehetsége a román származású 21 éves Andrea Stefanescu.

A fiatal tehetség 2007 óta tagja az olasz csapatnak, elismerésként a tavalyi évben megkapta Az Olasz Köztársaság érdemrendjét. A világot lenyűgöző produkció bekötött szemmel kezdődött és fejeződött is be. Teljes odaadással, és profi tudással bizonyították a lányok, hogy vakon bíznak egymásban, és célegyenesen haladtak az arany érem felé.

A siker minden bizonnyal a napi rengeteg óra gyakorlásnak, a maximális koncentrálóképességnek, és a győzniakarásnak tudható be. Amikor a zsűri közzétette az eredményt, hihetetlen boldogság árasztotta el a versenyzőket, mind az öt lány szeme megtelt örömkönyekkel.

Csak gratulálni tudunk, megérdemelték az aranyat! Ha te is így gondolod oszd meg ezt a bejegyzést a Facebookon!

forrás