Legyen szó hosszabb vagy rövidebb utazásról mindig nagy problémát jelent a csomagolás. Főleg a nőknek. És persze legtöbbször veszekedés a vége, hogy miért kell annyi ruhát vinni, hiszen nem fér be a bőröndbe.

pakolas-borondbe2

Az alábbi videóban egy nagyon egyszerű és praktikus csomagolási módszert láthatunk. Így könnyedén be tudunk rakni egy egyszerű bőröndbe több ruhadarabot, anélkül, hogy gyűrődnének, és még két pár cipő, na meg a piperedolgok is elférnek.

A lényeg, hogy rakjuk egymásra szétnyitva a ruhadarabjainkat, legalul a legnagyobb darab legyen. Vagyis kezdjük a kabáttal, majd rá a felsőket, blúzokat, a farmer keresztbe állítva legyen, majd jöhet a törölköző, és a legtetején a legkisebb blúzok kapnak helyet.

És kezdődhet is a hajtogatás: helyet spórolunk azzal, hogy nem egyenként hajtogatunk, hanem egyik a másikba fog illeszkedni, és a végén egyetlen darabban tehetjük be a bőröndbe. Alul tegyük be a két pár, külön zsákocskába csomagolt cipőt. A ruhák tetejére pedig a neszesszert és már kész is.

Ezzel a módszerrel legalább két-három alkalomra tudunk ruhát csomagolni egyetlen bőröndbe. Segítségként nézzétek meg a videót, ha tetszett mutassátok meg barátaitoknak is!