A gyógyszerek gyártása ma már hatalmas iparággá nőtte ki magát, óriási összegű bevételek származnak a tabletták, pirulák, mindenféle csepp- és krémkészítmények eladásából, hiszen mindenre van gyógyír, állítják a gyártók.

aloe-vera

A gyógyszertárba betérve sokszor az az érzés kerít hatalmába, mintha egy bevásárlóközpontban lennénk, csak a megfázásos betegségek kezelésére két teljes, faltól falig húzódó polcnyi „árú” áll rendelkezésre.

A gyógyszerészek is inkább hasonlítanak egy ügyesen kiképzett marketing szakemberre, aki anélkül, hogy megkérdezné például a betegség okozta tüneteket, hogy száraz, vagy szakadozó köhögésre kell-e a gyógyszer, a legdrágább terméket igyekszik rásózni a vevőre. Sokan el is hiszik, hogy a drága készítmény hatásosabb, de ez nem mindig bizonyul igaznak.

A legtöbb betegséget, akár még a legrettegettebb rákot is, a természetben fellelhető gyógyhatású növényekkel, termékekkel le lehet győzni. A következő rákölő receptet egy brazil pap, Romano Zego készítette el. Három alapanyagot, aloe verát, mézet és alkoholt használt fel.

Szükségünk lesz:

  • 350 gramm friss aloe vera levélre
  • 6 kanál 40 százalék erősségű alkoholra
  • 500 gramm organikus mézre

Elkészítés:

Mossuk meg az aloe vera leveleit, szabaduljunk meg a tüskéitől. A leveleket vágjuk fel kisebb darabokra, majd tegyük bele egy turmixgépbe, adjuk hozzá az alkoholt és a mézet, majd dolgozzuk össze a robotgéppel, amíg megfelelő, keményebb krémállaga nem lesz az egésznek.

Ezután tegyük bele egy edénybe, majd utána tároljuk a hűtőbe. Minden nap háromszor, étkezések előtt egy félórával kell egy kanállal elfogyasztani a csodaszerből.

A receptről a YouTube-on is találtunk egy videót, íme: