A boldogság egyénre szabott, így tehát mindenkinek a saját életében kell megtalálnia a saját boldogságát. Nincsen rá recept, nem tudja senki nekünk megmondani, hogy mi számunkra a legjobb, csak esetleg irányt tud mutatni, hogy hogyan keressük a boldogságot.

Az alábbi három perces videót minden nap megnézhetnénk, hiszen pozitív példa arra, hogy kitartó erővel elérhetjük azt, amire szükségünk van az életünkben. A filmben az 1973-ban elhunyt Alan Watts gondolatai hallhatóak. Nincsen más dolgunk, mint csendben végignézni, és átgondolni, hogy mi az, ami igazán fontos számunkra.

Ne teljenek el úgy a napjaink, hogy vergődünk egy mókuskerékben, hanem vegyük észre, hogy mi az, ami igazán fontos. Legyen bármilyen kis dologról is szó, a legfontosabb, hogy szeretettel és kitartással végezzük. Amit szeretettel csinálunk, az egy idő után meghozza gyümölcsét, és beérik.

Fontos feltennünk magunknak azt a kérdést, hogy mi az, amire igazán vágyunk? Mit tennénk akkor, ha a pénz nem számítana? Mi a legnagyobb álmunk? Mivel szeretnénk eltölteni boldogan az életünket?

 Forrás: pozitivnap.hu