A 2016-os évre a 9-es szám vibrációja érvényes, mindenki, aki 9-én született (vagy 18-án, 27-én) a sorstól nagy csodákra, ajándékokra számíthat idén.

rozsa

A 9-es az önzetlenség, a nagyvonalúság, a jószívűség, a segítőkészség száma. A jó hír az, hogy az Univerzum most megtéríti a 9-es számhoz kötődő személyek erőfeszítéseit, hiszen ezek az emberek már eléggé kimerültek, a tartalékaik is lemerültek, így most elérkezett az idő, hogy a sok segítség, amit másoknak nyújtottak, megtérüljön.

Az év első hónapjaiban még sok nehézségbe ütköztek, nem találták önmagukat, az útjukat. Voltak, akiknek 9 évbe telt az, hogy életük rossz irányba ment, mert rossz emberekben bíztak meg, elbizonytalanodtak, nem szerették a munkahelyüket.

A virághoroszkópban a 9-én, 18-án, vagy 27-én született emberek a Rózsához, annak szimbólumához állnak közel. A rózsa a szelídség, a kedvesség, a védelem, a nyugalom jelképe. A 9-es számhoz kötődő személyek lelki emberek, ezért vigyázniuk kell az agresszív, egoista társaikkal, akik megpróbálják kihasználni jóságukat.

2016-ban viszont felülkerekednek a 9-es számjegyhez kötődő emberek, véget ér a szenvedésük, a lelki vívódásuk, és elkezdődik az önmegvalósítás időszaka, és az Univerzum megjutalmazza őket. És ezek a pozitív történések, ajándékok akár 9-szer is erőteljesebbek lehetnek, mint amire ezek a személyek számítanának.

Sikeres periódus következik, amit teljes mértékben megérdemelnek a 9-es számhoz vonzódó, köthető emberek!

forrás