1. Sokszor megesik, hogy a vajunk olyan hideg, hogy szinte kenhetetlenné válik. Ahelyett, hogy a mikróba tennénk, ahol könnyedén túlolvadhat, csak helyezzünk felé egy forró poharat pár percig!

majne

2. Már kész a tészta, de eltűnt a nyújtófánk, vagy csak nincs a háztartásban? Nem probléma! Egy boros üveggel ugyanannyi erőfeszítéssel vékonyra nyújthatjuk!

majne2

3. Ha azt szeretnéd, hogy minden muffinjaid ugyanolyan magasra süljenek, fogj egy fagyiadagolót és azzal helyezd a tésztát a papírkákba, így egységes mennyiség lesz az összesben.

majne3

4. A süteménydíszítőt egyszerűen helyettesíthetjük egy lezárható zacskóval. Helyezzük egy pohárba, töltsük meg a díszítő krémmel, vágjuk le a sarkát és már díszíthetjük is a muffinokat.

majne4

5. Gyors díszítésre van szükség? Helyezzünk egy pillecukrot a muffin tetejére, 5 percre tegyük vissza a sütőbe és kész is a szépen kidíszített, ízletes sütemény.

majne5

6. A sütemények frissek és ropogósak maradnak, hogyha a dobozba helyezünk egy szelet almát! Garantáltan nem szárad ki!

majne6

7. A tojásba pottyant egy darab tojáshéj? Ne a kis kanállal bajlódj! Vizezzük be az ujjunkat, így ha célzottan a tojáshéjdarabkához érintjük, az rögtön odatapad.

Névtelen

Angol forrás

Szerkesztette és fordította: ismerteto.com