Ha egy szempillantás alatt szeretnéd kitakarítani a lakásod, egyszerűen támaszkodhatsz hétköznapi eszközökre is, melyek legalább annyira hasznosak, mint a drága tisztítószerek!

1.Szösztelenítő a csillámok feltakarítására:

lint-roller-glitter_0

Ha éppen készítünk valami művészit és a földre hullik a csillám, vagy csak főzés közben egy porállagú alapanyagot ejtünk véletlenül le, akkor bármilyen felületről egyszerűen eltávolíthatjuk szösztelenítővel.

2.Majonéz a ragacs eltávolítására:

mayonnaise-sticker

Távolítsd el a bosszantó ragacsos maradékot, melyek a címkék és matricák után maradnak a tányérokon, üvegeken vagy egyéb felületeken. Addig kell dörzsölni egy ronggyal és majonézzel, míg az egyszerűen el nem tűnik!

3.Szárító lap a zuhanyajtó letakarításához:

dryer-sheet-shower

A strapa nélküli briliáns eredményekért, egy nedves szárító lappal tisztítsd meg a benedvesített ajtót, hogy az odaszáradt szappan maradék szempillantás alatt eltűnjön.

4.Alufólia serpenyőtisztításhoz:

foil-pan-scrubber

Egy csöpp mosogatószerrel és egy fóliából készült labdával dörzsöljük le a makacs foltokat az üveg vagy egyéb sütéshez való serpenyőről, lábasról.

5.Kávéfilter a képernyő takarításhoz:

coffee-filter-screen

Hogy letisztítsuk a port és statikusságot az érzékeny (akár érintő) képernyőkről, töröld meg őket szálmentes kávéfilterrel!

Szerkesztette és fordította: ismerteto.com

Angol forrás