Az antibiotikumok válnak már lassan az egyik leggyakrabban felírt “gyógyszerek” közé. Ennek eredményeként az embereknek teljesen tönkremegy az emésztőrendszerük, és ironikus módon csökken a természetes immunitásuk minden típusú jövőbeli fertőzéssel szemben. Szabadulj meg a fertőzésektől és emésztőrendszered teljes tönkretételétől ezzel az öt erős természetes antibiotikummal!

fokhagyma6

Fokhagyma

A fokhagymát már több ezer éve használják gyógyszerként a különböző kultúrákban szerte a világon. Tény, hogy az 1700-as években arra használták, hogy kivédjék vele a pestist. A fokhagyma erős antibiotikum, vírusellenes, gombaellenes és antimikrobiális tulajdonságai közt képes arra, hogy megvédje a szervezetet a baktériumok, vírusok és gombák ellen. Magas a természetes antioxidáns tartalma, amelyek elpusztítják a szabad gyököket, így szintén támogatva az erős immunrendszert. A fokhagyma allicin nevű hatóanyaga megöli a káros baktériumokat. A fokhagymában lévő vegyületek könnyebb hozzáférés érdekében célszerű összezúzva nyersen, vagy meleg fokhagymás teaként, esetleg enyhén főtt ételbe téve fogyasztani.

Ezüstkolloid

Az ezüstkolloid évszázadok óta ismert és megbecsült hatékony antibiotikum. A korai 1900-as években Alfred Searle, a Searle gyógyszeripari vállalat alapítója felfedezte, hogy lehet megölni a legtöbb halálos kórokozót. Searle az ezüstkolloidot számos humán esetben meglepő eredménnyel alkalmazta. A fő előnye az volt, hogy a mikrobákat hihetetlen gyorsasággal ölte meg! A legújabb kutatások azt is kijelentették, hogy az ezüstkolloiddal antibiotikum-rezisztens mikrobák: mint a MRSA, a madárinfluenza és a SARS is elpusztíthatók.

Oregano olaj

Az oregano olaj gondoskodik a patogén baktériumok megöléséről, miközben a hasznos baktériumokat életben hagyja. Vírus-és gombaellenes is, így a három-az-egyben kombináció vetekszik a gyógyszerek ugyanakkor nem biztató antibiotikum ellenállást kiváltó hatásával. Az oregano olaj kulcs antimikrobiális összetevője a karvakrol. Ügyelj arra, hogy az olaj legalább 70 százalékos karvakrolt tartalmazzon hatékonysága érdekében.

Echinacea_Prairie_Splendor

Echinacea

Az Echinaceát már több száz éve használják sokféle fertőzés kezelésére. Hagyományosan arra használták, hogy nyílt sebeket, diftériát, vérmérgezést és más bakteriális betegségeket orvosoljanak vele. Ma ezt a hatásos gyógynövényt használják leginkább a megfázás, az influenza kezelésére is, mert képes elpusztítani a baktériumok legveszélyesebb formáit is, mint például a Staphylococcus aureust- ami a halálos MRSA okozója.

Manuka méz

Talán a legízletesebb antibiotikum a manuka méz formájában lelhető fel. Helyileg alkalmazva számos kórokozót megöl, beleértve a MRSA-t és a húsevő baktériumot. Azt is megállapították, hogy a kezelt baktériumok nem halmoztak fel semmilyen ellenállást, amely végülis hatástalanná tenné a méz használatát. Ez természetesen nem egy teljes lista a természetes antibiotikumokról, csak egy szenzációs kezdete a természet hatalmas gyógyszertárának, mindennek ami nem kíván orvos által felírt receptet. Vedd fel a listára még a reishi gombát, az olíva levél kivonatot, a szegfűszeget, kurkumát, és a citromot is, mint az antibiotikum arzenál kiegészítőit.

forrás: naturahirek.com