A 23 éves Annabelle Williams-nek sikerült elámítania orvosait, hármas ikerterhességet viselvén szíve alatt – pontosabban három, tökéletesen egyforma magzatot. harmasikrek

Mivel előző terhessége megállt a fejlődésben és vetéléssel végződött, a brit nő tartott attól, hogy a jövőben sem örvendhet majd gyermekáldásnak.

A vágya viszont, hogy anya lehessen, töretlen maradt, és sikerült minden beavatkozás nélkül más állapotba kerülnie. De arra, ami az ultrahangvizsgálaton várt rá, még ő sem számított. Az orvosok a terhesség egy kimondottan ritka formáját vélték felismerni nála: három egypetéjű ikret vár, mivel mind ugyanazon placentán osztoznak. Természetesen, a fiatal kismama nagyon örült a hírnek.

100 millió nőből egynél fordul elő, hogy természetes úton egy petesejtjét három hímivarsejt „hálózza” be, és ilyenformán három megszólalásig egyforma utód induljon fejlődésnek.

A 23 éves kismama császármetszéssel fogja világra hozni ikreit, a Cardiffi Egyetemi Kórházban.

„Nagyon izgulok. Nagyon kicsin fognak megszületni, ezért születésük után legalább még hat hetet a kórházban kell töltenünk” – mondta Annabelle, aki a férjével, James-szel már keresi a mindannyiuk számára megfelelően kényelmes családi házat.

forrás