Bármennyire is sóhajtozunk, hogy egyre rosszabb lesz a világ, felgyorsultak az események, és ésszel felfoghatatlan dolgok történnek körülöttünk, az élet mégis megy tovább. Nem mindegy, hogy morcosan és elégedetlenül töltjük-e napjainkat, vagy pedig megpróbáljuk megérteni és elfogadni a világ rendjét.spiritualitas

Ehhez jó, ha figyelembe vesszük, hogy az élet nem csak az anyagi világból áll, hanem van egy igenis jó meghatározott spirituális rendje. Figyeljünk arra, hogy életünkben semmi sem történik ok nélkül. Nézzük meg melyek azok a tények, melyekről nem árt ha tudunk még.

1. A lelkünk egy utazáson vesz részt

Mindannyian szellemi lények vagyunk, és életünk során több lelki utazáson veszünk részt. Jelenleg ez az életünk, ezt választottuk, ez a sorsunk. A körülöttünk levő emberek, kapcsolatok és találkozások azért vannak, hogy megerősödjünk, és teljesítsük életfeladatunkat. Éljünk a mának, ne várakozzunk, hiszen az élet rövid.

2. A lélek halhatatlan

Ha meghalunk, bár fizikailag megszűnünk létezni, lelkünk visszatér a teremtőhöz. Elhagyjuk a fizikai testet, de az összes előző életünkből szerzett emberi tapasztalattal rendelkezünk. Minden életünknek különböző küldetése van, különböző rezgésszinten működik.

3. Mindent az energia működtet

Mindent, ami körülöttünk történik, létezik, vagyis az egész világot a különböző frekvenciával rendelkező energiák működtetik. A Föld összes élőlénye az emberek, fák, növények, mind-mind azáltal működnek jól, hogyha az energia megfelelően áramlik bennük. A testünk 90%-át víz alkotja, az energia rezgéseket pedig alakítani tudjuk a gondolatok, színek és pozitív érzések segítségével. Ha megértjük azt, hogy mit jelent az állandóan vibráló energia, megértjük azt is, hogy a holisztikus elméletek szerint, hogyan tudnak energia segítségével gyógyítani.

4. Gondolataink teremtő erővel rendelkeznek

Mi vagyunk azok, akik szerettünk volna erre a világra megszületni, oda és olyan formában, ahogy a legjobb számunkra. Ha nem vagyunk elégedettek külsőnkkel, belsőnkkel vagy életünkkel, gondoljunk és kérjünk egy másikat. Képzeljük el magunkat soványabbnak, okosabbnak, gazdagabbnak, és gondolataink előbb-utóbb beteljesülnek.

5. A megfelelő helyen, a megfelelő pillanatban

Élnünk kell az életet, mivel mi választottuk önmagunk számára ezt az életet. Tehát ez számunkra a legmegfelelőbb. Életünk minden pillanata egy fejlődési lehetőséget hordoz magában. Nyitottak kell lennünk a számunkra teremtődött lehetőségekre, vegyük észre azokat, és használjuk ki, hogy tanulni és fejlődni tudjunk.

6. Már jártam itt valamikor

Ezzel az érzéssel számos alkalommal találkozunk életünk során. Néhányan közülünk azért jönnek vissza a Földre, hogy teljesítsék előző életükben megkezdett sorsfeladatukat. Vajon azért kellett még egyszer visszatérnünk ugyanarra a helyre, vagy ugyanabba az élethelyzetbe, hogy összegyűjtsük a tanultakat, vagy még szükségünk van néhány leckére?

7. Nem vagyunk egyedül

Bár lehet, hogy számtalanszor érezzük magányosnak magunk, tudnunk kell, hogy soha nem vagyunk egyedül. Mindannyiunkra vigyáznak az őrangyalok. Beavatkozni nem tudnak az életünkbe, de hogyha segítséget kérünk, akkor hozzájárulnak boldogságunkhoz.

8. Az idő csak illúzió

Nem létezik múlt és jelen, minden egy síkon van, vagyis a jelen pillanatban. Lelkünk egy olyan helyen van, ahol időtlenségről beszélhetünk. A meditáció segíthet megtalálni ezt a helyet, és számos fontos kérdésre kaphatunk választ általa.

9. Felemelkedés

A felemelkedés egy olyan állapot, mely által egy sokkal nagyobb rezgésszintű valóságba kerülhetünk. Ha meghalunk, nem a mennybe kerülünk, hanem egy másik formájú energia által lehetőségeket kapunk egy szabadabb áramlásra.

10. Feltétel nélküli szeretet

Tudnunk kell, hogy az önzetlen szeretet megoldást jelenthet a világ összes nehézségére. A szeretet óriási energiákat mozgathat meg, és ezzel a képességgel mindannyian rendelkezünk, csak utat kell engednünk neki.

 

forrás: twice.hu