Érezted már úgy, hogy nem minden úgy működik már a kapcsolatodban, mint ahogy az régen, amikor alig tudtatok elszakadni egymástól? Vannak szerencsére olyan jelek, amelyekből kideríthető, ha a párunk megcsal.

1 Nagyon figyel mindenre
Ha barátod kapcsolatotok elején nem figyelt minden apró részletre oda, most viszont gondosan ügyel mindenre, biztos lehetsz benne valami belül mardossa és így próbál kompenzálni veled szemben.

2. Elhalmoz ajándékokkal
Sok ajándékot vásárol semmi ok nélkül? Ismét valami mardossa belül, hibásnak érzi magát és így próbálja kezeit mosni.

3. Mindenből veszekedést csinál
Mostanában semmi nem tetszik neki és mindenből botrányt csinál, éppen azért, hogy elkerülje azt, hogy együtt legyetek. Sőt, egy kiadós veszekedés jó ürügy arra, hogy elkerüljön és más nő karjaiban találjon menekvést.

4. Mindig szomorú és lehangolt melletted
Ha szabadidejében kimegy a haverjaival, jól érzi magát és jókat bulizik, veled viszont mindig lehangolt és szomorú, ismét gyanús lehet számodra. Ez azt jelenti, hogy a jelenléted már nem okoz örömöt neki és jobb lenne mással.

5. Kritizálja azokat a dolgokat, amelyek régebben tetszettek neki
Ha valamit régebben nagy kedvel csináltatok együtt és most ezt idepocsékolásnak, feleslegesnek tünteti fel, azt jelenti, hogy érdekesebb dolgokat fedezett fel más mellett.

6. Nem bókol
Ha megcsal a barátod, többé nem hallod tőle, hogy mennyire szép vagy, és hogy milyen jól áll neked ez és ez a ruha. Tulajdonképpen neki már fel sem tűnnek ezek a dolgok, a gondolatai teljesen máshol járnak.

7. Hibásnak érzi magát ha valami szépet tettél vele
Ha te minden figyelmedet neki szenteled és elhalmozod szeretettel, ajándékokkal, biztosan nem fog neki örülni. Éppen ellenkezőleg, rosszul fogja érezni magát, mert rádöbben, hogy nem te vagy a hibás azért, amiért megcsal, hanem épp ő maga.

8. Mindig megpróbál elkerülni
Ha TV-t néz, dolgozik, olvas vagy bármi mást keres, csak hogy elkerüljön, azt jelenti, hogy a kapcsolatotok már nem ad neki elégtételt.

9. A szex sem igazán érdekli
Ha megcsal, a veled való közös ágyjelenetek már nem izgatják fel annyira, és megpróbálja elkerülni azokat. A kaland időtartama alatt mindig kifogásokat talál, hogy elkerülje ezeket az együttléteket.

10. Ideges lesz ha kérdőre vonod
Más telefonjába nem illik belenézni, sokszor még akkor sem ha éppen a párod telefonja az. Ha mégis megteszed és az SMS-ei vagy hívásai között kutatsz idegessé válhat, így van ez akkor is, ha a szabadidejére kérdezel rá.

Téged megcsaltak valaha? Hogyan jöttél rá?

forrás